Van Breugel Art Projects introduceert op een eigen manier hedendaagse kunst aan kunstliefhebbers. Namelijk in kleine gezelschappen en binnen de persoonlijke omgeving van de huiskamer. Van Breugel organiseerde tot op heden dertien solo-exposities van verschillende kunstenaars zoals Arjan van Arendonk, Bia Maas, George Meertens, Erik Oldenhof, Felix van Breugel, Jose Heerkens, Astrid Rubie, Graham Dean (2x), Linda Bais, Ellen Haarhuis en Natalia Ossef.

Vanaf 2 juni 2019  tot en met 30 juni 2019 is in de Gallery Living 15 werk van Barbara Fuentes, (Frankfurt, DE) te zien. Barbara Fuentes’ werk gaat over het
vrouwelijk naakt. Zij tekent en schildert met een losse toets. Haar werk is opgenomen in verschillende particuliere collecties. Zij exposeerde onlangs in het Gallerie Denkbar in Frankfurt. Barbara Fuentes volgde de opleiding voor Grafisch Ontwerp in Darmstad en de kunstacademie in Wenen. Er wordt nieuw werk getoond dat in de periode 2015 en 2018 is gemaakt. Voor een afspraak ter bezichtiging kunt u contact opnemen via stef@vanbreugelartprojects.nl.